Vi nöter ….

… två olika saker här just nu. Dels är det apporteringen och där vill jag att Russin ska komma in riktigt tajt och liksom bjuda på apporten. Jag har försökt det förut, men det är något som verkligen är svårt. Vid inkallningen utan apport har jag fått till det rätt så bra, men jag är fortfarande inte riktigt nöjd. Med apporten i munnen är det skitsvårt tycker Russin, men med en envis matte kanske vi kan få till det så småningom. Det andra som vi nöter är fjärren, där jag, som många andra, har problem med att Russin definitivt inte tycker om att jag går så lång bort. Hon förflyttar sig mot mig. Så länge som jag står nära dvs ca 4-5 meter är det ok. Jag får försöka klura ut hur vi ska lösa det hela och naturligtvis nöta vidare. Det är kul med lite småövningar och att nöra, men jag hoppas att det snart ger resultat 🙂

Annars inget nytt. Vädret är varken bra eller dåligt, ingen snö och blött och skitigt.

1-IMG_4113

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s