Sista dagen på året 2012

Idag stack vi iväg och åkte kälke. Vädret var fint och det var inte så kallt. Vi hade en riktigt härlig eftermiddag.

Arthur och Russin

Arthur och Russin Hoher Sattel

Om jag nu tänker tillbaka lite på hur det har gått för oss så kan jag faktiskt inte vara mer än nöjd. Vi har haft många fina framgångar att blicka tillbaka på och för mig känns det helt fantastiskt att vi har kunnat starta på olika tävlingar och det med fina resultat även om Russins rygg spökar. Jag är så glad över lilla Russin och jag hoppas att vi får ett fint år 2013 tillsammans.

Så önskar jag alla mina vänner och bekanta ett riktigt gott nytt år!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s