Juldagar

Över juldagarna var vi i Matrei i Osttirol hos svärföräldrarna. Det var rätt skönt att komma hemifrån ett tag, men ännu skönare att komma tillbaka igen. Tyvärr blev det inte någon träning för Russin alls. Några långpromenader i snön som var i Matrei mycket mer blev det inte.

Den 27 och den 28 december jobbar jag och sen blir det några dagar ledigt igen

Här en liten bild på Russin och mig på en promenad på julaftonen

20130101-184934.jpg

20130101-184957.jpg

En reaktion på ”Juldagar

  1. Ett härligt 2013 önskar jag dej, allt kan bara bli bättre. Så tänker jag när det är dystert och plötsligt lyser solen och allt känns lättare 🙂 Oavsett vad som händer så kan man bara följa vägen man går och se vad för äventyr som är runt nästa krön. Kram på dej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s