Semester och annat

Vi kom tillbaka till Österrike igen i gårkväll. Man frågar sig naturligtvis vad man gjort för att förtjäna ett  så uselt semesterväder. Känns onekligen lite trist. Nu var ju årets semester i vilket fall som helst inte så glädjande. Redan den andra dagen var pappas begravning. Det var en fin begravning om än väldigt sorglig. Efter Begravningsgudtjänsten samlades de närmsta på rökeriet i Laholm för en minnesstund. Det kändes bra att träffa Pappas syskon och andra släktingar som det verkligen var länge sedan vi sågs sist. Naturligtvis har det varit mycket andra saker som skulle klaras av under semestern t.e.x boupptäckning och två dagar innan vi åkte ner hit till Österrike hade vi urnsättningen. En fin minnesstund med mamma och mina två systrar med familjer. Det kändes väldigt tomt utan pappa på semestern

På måndagen var Russin och jag på ”Halmstad Hundsim”. Trevliga Anna kände igenom Russin,  mätte muskler och gav goda tipps. Russin fick prova på balansbollen och hon tyckte det var jätte kul så en sådan boll fick följa med hem. Träffade även duktiga Hanna från Kennel Blågul. Så roligt att ses i real life. Hoppas att vi kan ses någon annan gång oxå.

Russin och jag var iväg några gånger till Hjörnered bara för en långpromenad i skogen. Hittade några kantareller som avnjöts på kvällen. Det blev även två dagsutflykter till Bolmen. I år hyrde vi inte stugan som vi brukar hyra och jag saknade det.

En reaktion på ”Semester och annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s