Tiden springer iväg ….

… och jag hinner inte med allt, inte ens att blogga. Nåja, lusten har väl kanske inte heller varit så stor eftersom det inte händer så mycket.  Det är mörkt när man går morgonpromenaden, promenaden på lunchen är som vanligt bara en liten kortis, eftersom fröken Russin inte har någon  som helst lust att vara ute då och på kvällen när det är träningstid för oss är det mörkt igen. Så tråkigt!!! Vi är ute i mörkret och tränar lite ändå och speciellt då liggmarkeringar för personspåret. Lite lydnad blir det naturligtvis också och här koncentrerar jag mig på att få lite snabbare läggande. Russin är en hund som inte är så snabb och speciellt läggande under gång är lite väl långsamt, men vi kan kanske få till det lite snabbare ändå. På helgerna har det blivit lite spår träning och nu har även Susi – vår lydnadstränare – äntligen tittat på oss för att bedöma om vi gör rätt och om vi eventuellt kan starta på en tävling till våren. Hon tyckte det såg bra ut   😛 så det är bara till att fortsätta att träna med längre och svårare spår.

Russin hade ju ett ryggskott igen som säkert gjorde rätt så ont. Bernadette fysioterapeuten löste upp flera hårda muskler och sa att hon reagerar speciellt på ett ställe när man tar på henne där. Jag har gett henne smärtstillande sedan hon hade ryggskottet, men har dragit ner dosen till hälften i helgen och tänker behålla det så ett tag. Jag märker att det är bra för henne speciellt på våra lunchpromenader. Veterinären tyckte att jag skulle ge henne ännu mindre, dvs nästan ingenting, men jag vet inte om det är så bra. Jag testar lite själv och ser hur hon reagerar och mår. Det är ju jag som ser Russin varje dag och inte veterinären.

Min kompis Doris berättar om olika dummyträningar som hon bokat in till nästa år. Lite avundsjuk blir jag eftersom jag  själv tycker det är så roligt med alla dessa träningar, men Russin orkar inte med en hel dag eller en helg. Jag får spara pengarna till nästa hund om eller när det blir.

En kompis här som också har en flattik ska para tiken i januari. Hanen är ”Frodo”  FTW Mavisflight Flow-of-Spirits . Jag har lagt ut länkar om detta på ”Välkommen” sidan.

Ha en fortsatt fin adventtid!

Så här mycket snö hade vi gärna haft nu. Vintern 2008

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s