Sista dagen i november

Ja, sista novemberdagen idag. Månaden som även här brukar vara rätt grå, regnig och allmänt tråkig har  i år varit den torraste och varmaste månaden sedan man började mäta sådana saker. Inte en droppe regn har det kommit sedan den 20 oktober och solen har lyst från en nära på molnlös himmel. Ja, visst har det varit härligt, men det är så fruktansvärt torrt överallt och luften är dålig. Jag tror nog att vi alla längtar efter lite regn eller varför inte snö som gör allt lite fräschare. Ja, snö har vi ingen alls och i skidorterna börjar man bli riktigt nervösa eftersom man inte ens har kunnat göra konstsnö på grund av värmen.  Det är varma temperaturer uppe i bergen och lite frostigt nere i dalarna.

Hos oss har det inte hänt så mycket sen sist. Russin har varit lite sämre i ryggen  med ett ryggskott. Hon får nu smärtstillande veckan ut och så får vi se hur det blir när vi slutar med tabletterna.  Denna gången verkade det inte som om det var ner mot höften utan högre upp upp mot skulderbladen. Jag är inte riktigt säker, men jag avvaktar lite med att gå till veterinären igen. Det är ju inte mycket han kan göra iaf. Fysioterapi har vi den 6 december så Bernadette märker kanske något.

Jag har spårat en del med Russin och det har gått riktig bra. Russin vill ju att vi hittar på lite och tränar, så vi fortsätter med det tills hon inte vill. Hon tycker ju att det är jätte kul med spårningen, men hon är absolut inte förtjust i att få på sig spårselet. Hon tyckte inte om det från början, men efter ett, två spår så var det helt ok.  Nu viker hon undan när jag håller upp det framför henne och när hon väl har det på sig så står hon med kutrygg och ser inte alls förtjust ut. När vi sen spårar är allt bara bra. Har provat det gamla spårselet, det går ju inte så långt över ryggen, men hon visar även här lite obehag även om det inte alls är så som med nomeselet.   Kan påpeka att selet inte på något sätt är trångt. Jag ska försöka test lite och se hur det utvecklar sig.

Det får bli allt för den här gången. I helgen ska vi till Salzburg och se på ”Adventsingen”. Det ska bli kul. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s