En vecka har gått ….

… och jag har kommit över förra veckans besvikelse lite. Det är löjligt, men det hela var för mig  själv väldigt ledsamt och att Russin inte har mått riktigt bra under veckan har inte gjort saken bättre precis. Innan jag köpte Russin hade jag drömt om att ha hund i alla år och när drömmen äntligen skulle bli verklighet och jag letat upp en ras som man kan träna och tävla det mesta med och dessutom var vacker var lyckan perfekt. Jag hade naturligtvis ingen aning om jaktprov och workingtest, lydnadsprov och viltspår, men läste mycket innan vi hämtade vår lilla vovve och ville naturligtvis prova allt och speciellt det här med jaktprov och workingtest var något som verkade speciellt roligt. Jag hade  kontakt med retrieverklubben här hos oss, kollade upp om det var möjligt att starta på olika prov i Sverige och här.

Russin är en underbar hund, men allt blir naturligtvis inte som man tänkt. Russin har väl aldrig tyckt det varit så roligt att träna som jag och kraven jag har ställt har nog varit lite väl höga. Vi har kommit rätt så långt iaf och det är jag otroligt stolt över. Att Russins hälsa satt många käppar i hjulet är något som ingen kan något för, men det har väl gjort att vi svetsats tillsammans ännu mer.

Naturligtvis kommer vi att fortsätta träna lite, men vi kommer inte att starta på något prov. Jo ett,  jag vill försöka en gång till med att få ett förstapris i lydnadsklass ett, men annars blir det inga starter mer för vår del. Hade Russin varit riktigt frisk hade jag säkert inte gett upp, men hon är inte det och därför kommer vi bara träna lite när andan faller på.

Russin 2008

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s