WT-Poäng

Så nu har jag poängen och det blev: 17 – 20 – 12 – 18 – 8 . Lite konstigt tycker jag att det blev 20 poäng på ruta 2 (iaf glad för det och  inget avdrag för min klantighet) och bara 18 poäng på ruta 4 eftersom domaren sa ”that was very very nice”. Av 8 startande flattar blev vi tvåa så det är ju lite kul. Nu har jag kollat in lite var vi kan starta igen och det se väl inte så ljust ut. Nästa start i Österrike blir först i mitten av september  😦 får väl kolla Tyskland och Schweiz också … Min dator strular lite så jag kan inte få in någon bild just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s