Russins sista utställning

copyright ÖRC

Tidigt, tidigt i morse åkte vi iväg till Burg Klam. Det var dax för österrikiska Retrieverclubbens Clubsiegerschau. Utställning en dag och Workingtest i tre dagar. Trevligt att se en massa andra fina flattar igen och träffa bekanta som man egentligen bara ser en gång om året. För egen del gick det inte så bra. Vi fick återigen ett mycket bra och blev placerade som trea i klassen. Därmed är Russins utställningskarriär slut. Hade gärna velat avsluta allt med excellent, men anade att det inte skulle blir så. Vann allt gjorde en österrikisk tik ”ALLY MCBEAL FLAT-XP”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s