Tyrolian Cup

I går var jag funktionär på den årliga Tyrolian Cup. En bra organiserad Workingtest som går i två dagar med 21 teams. Dessa teams lottas ihop vid starten och besår av en nybörjar-, en open- och en elithund. Man vet alltså inte alls vem man startar med innan och det gör det hela naturligtvis mer spännande och man lär genom detta känna nya människor och hundar vilket uppskattas av alla. Först hade jag tänkt att anmäla själv iår, men eftersom Russins hälsa inte riktigt att lita på, vågade jag inte att anmäla. Hjälpare uppskattas ju alltid och jag tycker det är riktigt kul och i år fick jag se riktigt mycket och även höra en del av vad domaren tyckte. Lärorikt kan jag säga! Samtidigt blir jag naturligtvis lite ledsen när man själv inte kan deltaga. Tänk om man hade en riktigt frisk hund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s