Teddybjörn

Ja det var vad domaren tyckte att Russin var på utställningen i Salzburg. Jag som tycker att Russin är finast av alla. Det var inte många i hennes klass och vi kom visserligen tvåa men ”bara” med ett very good. Domaren tyckte att hon hade för mycket päls och att jag måste trimma hela hunden. En furminator köpte jag med en gång så får vi se om det hjälper. Får naturligtvis använda den varsamt. Jag har nämligen anmält till en utställning till i början av juni och hoppas naturligtvis att det iaf blir ett exc. för det är lilla Russin minsann värd. Fin kritik blev det iaf : ” mycket söt 4år gammal brun tik med fint huvud, mycket fint uttryck, komplett saxbett, mycket bra benstomme, bra övre och undre linje, bra vinklar, rör sig med fina flytande rörelser, mycket fint väsen, extrem tät päls. mycket bra 2″ (Domaren gjorde Russin ett år yngre, men det spelar nog ingen roll.)

Annars har vi inte gjort så mycket. Jag har varit jätteduktigt och putsat alla fönster och det känns helt underbart härligt. Det jobbet har nämligen legat och väntat lite väl länge. Ha det bra så länge!

Teddyn Russin

2 reaktioner på ”Teddybjörn

  1. Du ska se att exc kommer på nästa utställning efter användning av furminator. Calla har jag använt den på och det har gett resultat. De bruna blir ju inte så kanon när solen gör sitt.

    Jättestort tack för dina goa ord på Annelis gästbok till Calla och mig. Glad är jag en dubbelchampion SE UCH & DK UCH som dessutom går i elitklass, nu gäller spårskogen. Går en kurs som snart är frädig coh då gäller start i anlagsklass.

    Kramis

    Ann-Sofi & Calla

    Ps. kan inte skriva på din gästbok kommer bara till läsläge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s