Hänt i veckan

Ja, inte är det mycket som har hänt. Dagarna tillbringar vi ju på kontoret Russin och jag och gissa vem av oss som har stress. Det är otroligt mycket att göra, men man ska väl vara glad över att ha ett jobb så klagar gör jag inte.
Igår var vi och testade ytterligare en ”hundskola”. Ordet tycker jag inte passar riktigt. Vi har ju kommit så pass långt Russin och jag så det är mest att få träna med andra, detaljer som inte fungerar och det som är viktigast för mig att Russin ska ha samma attityd när vi tävlar som när vi tränar. Tränaren verkar riktigt bra så nu kör vi på där. I morgon eftermiddag ska vi dit igen, det är då egentligen träning med unga hundar, så det blir säkert lite störningar och då ska vi köra ett lydnadsprogramm Russin och jag. Samtidigt blir det lite motivation för nybörjarna dvs vi ska mer eller mindre visa hur det ska se ut.

Walder Alm

Walderalm

Idag har Russin och jag varit ute och vandrat. Det var visserligen rätt så kallt, men solen värmer redan otroligt mycket och det är helt underbart. Jag tycker så mycket om den här tiden. Snön glittrar och solen värmer och nere i dalen är det mer eller mindre barmark. Jag är lyckligt lottad som bor så fint.

Inndalen

Inndalen

En reaktion på ”Hänt i veckan

  1. Kul att du har hittat en hundskola som verkar bra, och faktiskt är det ju bra träning att få ”visa hur det ska se ut”. Kanske inte precis samma sorts press som på tävling, men det är ju ändå en anspänning som är så svårt att få till på vanlig träning.
    Ja, Österrike är verkligen fantastiskt vackert! Var där för….ja, det börjar bli rätt många år sen… men det var fantastiskt! Vi var faktiskt bl a i Innsbruck 🙂
    Må så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s