Workshop

I kväll var Russin och jag iväg på en Massageworkshop. Bernadette som masserar Russin organiserade en liten workshop där vi fick lära oss lite hur man masserar sin hund. Intressant och roligt. Russin kopplade av helt, somnade till i bland och tyckte det var rätt så skönt även om det var fem andra hundar där.

I helgen var vi i Matrei hos svärföräldrarna. Det blev naturligtvis lite träning där också, men inte så mycket eftersom vädret inte var så roligt. På lördagen var det iaf lite sol, men det blåste otroligt. En liten Russinbild blir det, tagen med mobilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s