Upp med hakan

 

Då har det gått ytterligare några dagar och jag ska försöka att inte bekymra mig så mycket. Det är inget som blir bättre av det.

Vi har haft ett underbart sensommar väder här i helgen. I fredags eftermiddag gick Russin och jag en runda i skogen. Vad Russin tyckte det var härligt. Han gasade på rejält och njöt av att springa av sig ordentligt tror jag. Jag hittade lite kantareller och även trumpetsvamp, så det blev en god kantarell macka på kvällen. Trumpetsvamparna håller vi på att torka.

Efter det blev det ett veterinärbesök igen. Russin har något hjärtfel och förutom Lasix som är vätskedrivande och Fortecor  för hjärtat som vi fick för två veckor sedan, fick hon nu även Vetmedin, även det för hjärtat. Vi får väl se hur det blir.

I lördags hade vi lite att pyssla med, så det blev bara en liten skogspromenad och så la Arthur ett blodspår till Russin som vi gick idag på morgonen. Det gick väl inte så bra för hon vimsade omkring lite väl mycket även om hon hittade klöven till slut. Russin och jag åkte hem och åt frukost tillsammans med Arthur och så packade vi ihop lite och körde iväg för att njuta av vädret. Arthur tog naturligtvis Mountainbiken och Russin och jag gick. Rätt så långt, men inte brant. Vi gick utmed en bäck vilket Russin tyckte var helt fantastiskt kul.  Inte ett dugg märkte man av hennes hjärta. Jo, hon hostade några gånger, men inte mer än det.  Vi hade iaf en härlig dag.

 

3 reaktioner på ”Upp med hakan

 1. Hej vännen!
  Så ledsen för er skull o att goa lilla Russin inte mår bra.
  Så skönt att få se henne orka jobba och tycka det är roligt. Var ett tag sedan jag var inne här och som vanligt njuter man en lång stund av alla otroligt vackra bilder.
  Men denna gång kändes det tråkigt att läsa om Russins hälsoproblem.
  Jag håller verkligen med dig om att låta henne göra saker som hon trivs med o blir glad av.
  styrkekramar till er fr Sthlm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s