Äntligen semester och nu är den redan slut

Vi har just kommit tillbaka från tre fantastiska, härliga semesterveckor i Sverige. Vädret var lite si och så, men vad gör det. Det finns så mycket man kan göra när man har hund. Inget speciellt har vi hittat på. Nåja, ett lydnadsprov hann vi allt med.  Vi fick en tredje placering i klass ett, men med ett andrapris och det var ju inte det vi ville. Jag var väldigt besviken över Russins attityd. Jag vet vad hon kan, men vill hon inte så vill hon inte. Just då kändes det väldigt svårt. Möjligheterna för oss att starta lydnadsprov i Sverige är få. Vi får väl se om vi startar igen.

Lägger nu bara in några bilder

En reaktion på ”Äntligen semester och nu är den redan slut

  1. Fantastiskt fina bilder! Synd att tävligen inte gick så bra som du hoppades men om ni vågar en gång till så ska du se att det går bättre!

    (Vi har bytt blogg-adress)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s