Kyligt

Usch vad kallt vi har det. Det är inte alls något majväder och sommarkläderna får vara kvar i garderoben. Uppe på bergen har det kommit en hel del nysnö och enligt hörsägen är det helt underbart att åka skidor uppe på glaciärerna.

Vi har naturligtvis inte gjort något speciellt. Vi gick igenom GH3 programmet i måndags kväll. Det gick riktigt bra så jag fick lite motivation att träna lydnad igen. Det har varit lite si och så med den motivationen den sista tiden. Nu till pingsten är den Tyrolian Cup här i Seefeld och jag ska vara funkis på lördagen. Ska bli jätte roligt och jag hoppas att jag får se några duktiga flattar igen.  På WT i helgen där vi startade i Nybörjarklassen blev vi placerade på plats 29. Det var 57 som startade och 33 som kom igenom. Placeringen vi fick är ju inte precis något att skryta med, men jag är så otroligt glad ändå. I elitklassen vann faktiskt en flatte. ”Moonstruck Lost and Found” ”Losty”  med  92/100 poäng och judges choise i den klassen var det 35 som startade och 15 som gick till pris. I open var det en också en flatte som visade framtassarna. ”Nealas Gillian Anderson” blev tvåa med 83/100 poäng. Det var 30 som startade och 11 som gick till pris. Så roligt det är,  att  flattarna visar upp att de kan de också!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s