Tyrolian Cup Seefeld

AX-Zagara Zuccherata of XanXenia

I helgen har det varit Tyrolian Cup här i närheten och jag var funkis på lördagen och tittade och njöt på söndagen. Tyrolian Cup är en Workingtest där lagen lottas ihop. Varje lag består av en hund i nybörjarklassen, en i den öppna och en i eliten. I och med att lagen lottas ihop har man inte en aning om vilka  man hamnar tillsammans med. Det är en jättetrevlig workingtest och jag tror att alla är lika begaistrade. Man knyter verkligen nya bekantskaper. På lördagen var det först tre stationer, sen kom en liten lunchpaus och efter det ytterligare tre stationer. Dessa sex stationer räknas även de enskilda resultaten. På söndagen är det ytterligare tre stationer. Sammanlagt måste man alltså gå igenom nio stationer och efter lunchen är det prisfördelning.

Om det är någon som är intresserat av resultaten kan ni kika här http://www.retrieverclub.at/cms/index.php?page=1127

Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jo, den första riktiga sommardagen har vi haft idag.  Härligt!!

Queen of Kajankara vom Fichtenhorst

Lord of Carinthia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s