Min lilla hjälpreda

Egentligen har jag nog aldrig berättat om min lilla hjälpreda i hushållet.  Jag har faktiskt en som är riktigt duktig. Hon hjälper mej tex när jag ska hänga upp tvätten. Det som jag råkar tappa på vägen mellan tvättmaskinen och tvättlinan plockar hon upp med en gång och skulle det vara två saker spinger hon och hämtar det så fort hon har gett mej det första.  Råkar det sen trilla ner något på golvet när jag hänger upp tvätten plockar hon upp det tappade med en gång. Ibland så städar  hon också, mem tyvärr bara ibland. Det är väl så med barn också. Det är inte alltid de vill städa. Jag tänker bara på mig själv. Hur många gånger sa inte mamma till mej att jag skulle städa mitt rum. Inte blev det städat för det.  Russin som är min lilla hjälpreda plockar gärna upp saker som ligger på golvet. Det är inget som ska ligga där utom det som hon själv plockar fram (och det kan förståss vara rätt så mycket ibland). Vidare ger hon mig mina inneskor om jag ber henne göra det och hon ställer tillbaka mina stövlar eller kängor på mattan bredvid dörren när vi varit ute.  Ja, hon är så duktig så min lilla tös!!

En reaktion på ”Min lilla hjälpreda

  1. Du är smart du syrran! Det är viktigt att visa matte hur oumbärlig man är! Inte minst inför när man gör något hyss, då är det bra att ligga lite på plus…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s