Lavinhelg

I helgen har Russin och jag varit iväg på lavinräddningshelg. Jätte kul, härligt väder och kallt.  Vi åkte iväg på fredag förmiddag och träningen började vid lunchtiden. Russin har inga som helst problem med att krypa ner i mörka hål eller större springor, krafsar bort det som är i vägen för att komma in. Nu har vi ännu inte alls tränat på några större avstånd utan det är mer det här att  jobba i snön och laviner och krypa ner i hål. Vi tränade även på att hunden alltid ska gå bakom oss när vi har skidorna på , men även hur man använder lavin- sök-apparat  ”Transceiver” tror jag det heter på svenska.

En reaktion på ”Lavinhelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s