Det är väl dax

… att skriva några rader. Det har varit lite tråkigheter den senaste tiden dels med Russin som jag kommer att skriva om vid ett senare tillfälle, men även utanför hundvärlden så lusten att skriva har inte infunnit sig.

Vi har iallfall inte helt legat på latsidan utan vi har hunnit med några träningar med blandade resultat. Roligt har vi haft och det är kanske det bästa. Eftersom jag har jobbat alla vardagar har jag inte hunnit med så jätte mycket, men lördagen den 2. januari hade vi en kursdag här på hundskolan där vi bor. Det var lite förberedning för en räddnings-lavin-helg som ska vara i slutet av januari. Russin tycker det är jätte kul att springa iväg och leta och hitta personer som har gömt sig. Tom som håller i utbildningen tycker att Russin är jätteduktig (ja, jag måste få skryta lite). Vi får väl se vad det blir av det. Naturligtvis har vi även tränat lite med dummies och planerat är att vi ska träffas på söndag eftermiddag för en träning, men nu har det lovat rikligt med snö även här, så det är nog inte så säkert att det blir någon träning.

Jag lägger in några kort på träningen i lördags inte precis bra, men lite roligt ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s