mycket att göra

Här försöker vi träna så mycket vi bara kan. Så tråkigt att dagarna börjar bli så korta. Lydnadsprov den 24 oktober och jag vet inte riktigt om jag verkligen ska starta. Distanskontrollen  fungerar tex. inte längre. Jag har fått för mej att avståndet skulle vara 10 steg, men i verkligheten ska det vara 20 steg avstånd från hunden. I GH2 är det bara sitt och ligg, men Russin vill inte sätta sig när jag är så långt borta. Jag har nu börjat om igen och så får vi se om vi får till det till ”dagen”. Det är även andra smågrejer som strular lite. Jag försöker att rätta till det och så får vi se hur det blir. När jag går till hundskolan rätt över gatan får jag oxå många tips hur jag ska göra så att det ska fungera. Det är jätte bra, men samtidigt känns det ibland lite jobbigt för det är en del saker som jag kanske skulle behöva lära om.  Lydnadsträning i kväll på klubben i Innsbruck och i morgon eftermiddag 12:45 träning på klubben hemma ”rakt över gatan”  och då blir det ju även lite spår. Kul är det ialla fall.

Nästa helg är det träning hos Ruth igen. På lördag och söndag ska vi dit och något som jag tycker är jätte, jätte kul är att vi då även ska prova på viltspår. Här är det nämligen så att ett prov på viltspår finns det egentligen bara för de som har jaktlicens. Men så finns det även en möjlighet att göra ett ”Schweiss Sonderprüfung” och det provet får även de göra som inte har någon jaktlicens. Nu ska vi träna lite på det och hoppas att vi blir så bra så att vi kan göra det provet i juli 2010. Naturligtvis blir det även dummyträning. Jag tycker allt detta är så otroligt roligt. Att man kan bli så ”hundbiten”.  Hade jag fått välja själv, hade jag nog slutat jobba, haft fler hundar och naturligtvis massor med pengar. Suck!

En reaktion på ”mycket att göra

  1. Hej, håller helt med dig….mer pengar och mer hundar!!…o lite mindre jobb…men tills det inträffar får man vara glad att det ändå går runt och så får man njuta av den härliga känslan av att vara hundtokig!!!…tänk vad många som går miste om detta.
    Lycka till den 24 oktober…vi håller tummarna!
    som vanligt när man tittar in i din blogg får man njuta av så många fina bilder….förutom söta hundar så är det otroligt vackra landskapsbilder!
    Ha det så gott! Kram Ingela & Wilde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s