Utställningshelg

Redan klockan halv fyra på morgonen steg vi upp för att köra iväg till IHA Tulln. Vi har fortfarande ett underbart höstväder med härligt varma dagar. Tyvärr var utställningen i Tulln – som alla internationala utställningar – inomhus, så direkt njuta av det fina vädret kunde vi ju inte. Russin blev placerad som trea i hennes klass. I Russins klass vann  Neala´s Diamond Tinkerbell  som sen även fick ett CACIB och tvåa blev Comics Scarlet in Blue som sen även fick Res.CACIB.

Tulln 2009

Tulln 2009 2

Tulln utsikt

Vi tittade lite på Tulln och drack en kopp kaffe innan vi körde iväg igenom Wienerwald ner till Bad Vöslau där vi övernattade. Nästa dag var det ”Niederösterreich Trophy” vid Slottet i Katzelsdorf. Så fint det var. Härligt område, fin atmosfär och ett underbart väder. Återigen blev Russin placerad som trea bakom Comics Scarlet in Blue som vann och Neala´s Diamond Tinkerbell som blev tvåa. Inte några toppresultat precis, men det var kul ändå att träffa gamla bekannta igen och se lite andra flattar.  Kritiken hittar ni här

Katzelsdorf 2009

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s