Elvis

elvis08

Scholly´s Elvis April 2008

Det här är Elvis eller Scholly´s Elvis som han egentligen heter. En ung labrador kille född den 5.12.2007 och som ägs av Waldemar Allmeier.  Waldemar hade förut Labradoren  Brave Aquila vom Kralhof ”Giro”  som blev International Field Trials Champion och som även är pappa till Elvis. Tyvärr råkade Giro ut för en olycka och dog något år senare pga följderna bara sju år gammal.  Det var tyvärr inte många gånger jag fick träffa Giro och det är inte så ofta som jag träffat Elvis heller, men Elvis är en sån mysig och go hund. Ja varför skriver jag nu detta. Jo, egentligen bara för att gratulera Waldemar och Elvis som redan fixat ett CACAT här i Österrike förra helgen.  De är så duktiga!!

elvis0408

Elvis

waldemaroelvis

Waldemar och Elvis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s