Sensommarväder

Vi har ett underbart sensommarväder. Solen skiner och det är varmt. När det är så fint ute önskar man att man hade lite semester för att kunna vara ute och vandra i alperna och/eller ta några rundor med mountainbiken. Men det är nog tur att vi inte har semester nu eftersom vi ändå inte kan göra dessa underbara saker pga av Russins hälta. Det känns faktiskt lite tråkigt, för vi älskar ju att hålla igång, men det viktigaste nu är ju att hon blir helt frisk och det är onödigt att riskera något nu när det äntligen börjar bli bra igen. Vi har iallafall tränat lite i eftermiddag och hon tyckte det var så kul. Vi hann även med ett litet spår – nåja spår är väl lite överdrivet, men vi tränade det också. I morgon ska vi iväg och träna med Doris och Siena igen och det ser jag fram emot. Ha det bra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s