Kul!!

Igår blev det inget, fick ett SMS på eftermiddagen att det inte blev av, men idag har vi varit där och ska dit igen vid fem tiden. Först fick vi visa lita hur vi är i lydnaden och han verkade – utan att vilja skryta – imponerad. Ja, han sa det ju också.  Så kul att höra, ärligt talat blev jag  skitglad! Sen la han ut en ruta till Russin och mig och det satte igång. Russin arbetade på bra och noga. Även här var han nöjd och började redan planera för våran framtid. Vid fem tiden lägger han en ruta till till oss och sen fortsätter vi nästa vecka igen. Ha en fin helg!

En reaktion på ”Kul!!

  1. Hei. Så gøy å lese at dere har startet med spor:) Milka er som Russin om dagen, ikke helt 100% frisk. Hun har startet å gå i passgang igjen, så må nok til behandling for ryggen som sist. Uff, får så vondt av henne. Skulle ønske hun kunne slippe flere veterinærbesøk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s