Regn igen …

Idag har det ösregnat precis hela dagen. Jag menar verkligen ÖS-Regn, men har man hund måste man ju ut och när man kommer iväg så är det rätt så skönt ändå. Det är iaf tur att det finns bra regnkläder för utan dom hade det inte varit roligt alls. Jag var en runda i skogen med Russin och naturligtvis hade jag en massa dummys med mig. Jag hade tänkt ut ett ställe där jag skulle träna, men jag kom inte över bäcken som går igenom området. Det var plötligt en å  istället och även om jag hade stövlarna på mig vågade jag mig inte över till andra sidan. Nu blev det ett annat område istället och det gick ju bra det också. Russin var jättetaggad och hade en otrolig fart. Åh vad jag tycker det är härligt när hon är så ivrig och otålig. Hon var även riktigt duktig och tog mina tecken. Finaste sötaste Russin.

Annars har det väl inte hänt något speciellt. Vi har fått känna av sommaren ett par dagar. Det har varit jätte varmt och kvavt under veckan, men  i natt slog vädret om med ett ordentligt åskoväder. Temeraturen har idag legat på 11° och igår hade vi över 30°.

Russins blodprover fick jag först igår och medicineringen hjälper. Hennes andra blodvärden är väl kanske inte toppen, men nu får det vara som det är. Hon blir visserligen ofta väldigt fort trött och ligger och flåsar i en timme, men hon är ändå mycket piggare och gladare och det känns så skönt.

Lägger in en bild från träningen i Montafon eftersom jag inte har några nya bilder

Workshop-Vbg-Juni2009 009

Ha en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s