Bara ett litet prov

Retriverklubben Tirol ordnade idag med ”Retrieverbasis prüfung” och jag hade anmält Russin och mej till RBP 3. Jag hade faktiskt räknat med ett förstapris, men det blir naturligtvis inte alltid som man tänkt sig. För det första fick jag ingen riktig kontakt med Russin. Jag förstår inte varför det blir så. Är jag  en sån dålig matte som inte klarar av det. Det måste ju vara mitt fel! Sen på den sista övningen blev det visst även ett litet missförstånd mellan Russin och mig för Russin skulle ligga kvar när jag gick ifrån henne, men jag antar att jag inte sa det tydligt nog för hon reste sig upp och ville gå med mej istället och då rök naturligtvis en massa poäng.  Nu blev det ett andra pris med 90 poöng av 100 möjliga. Nåja, det är väl inte så mycket att hänga upp sig för och nästa gång går det förhoppningsvis bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s