Tänk att jag hade rätt

Ända sedan Russin hade sitt första löp, kanske redan lite tidigare har jag funderat på om Russin är riktigt frisk. Hon är ofta som om jag hade en hund som är väldigt gammal och trött och hon har ofta sett så ledsen ut. Ni som har följt oss i bloggen har nog förstått att jag har varit lite ledsen ibland över att hon inte har varit en glad och sprallig flat. Hon har tex ibland varit helt slut efter en liten långsam cykeltur och legat och flämtat i trekvart. Jag vet inte hur ofta jag har varit hos vetrinären för att kolla upp om hon är frisk. Förra veckan läste jag om en hund som hade en underfunktion av sköldkörteln. Jag tyckte att symptomen passade rätt så bra på Russin även om inte allt stämde, men tanken kunde jag inte släppa så i måndags var jag hos vetrinären. En ”ny” vetrinär som jag lärt känna genom träningen. Han trodde inte heller riktigt att det var så för pälsen är jätte fin och vikten är det inte heller något fel på, men naturligtvis om jag nu ville göra en test så gärna det. Nu i efternmiddags ringde han och jag hade rätt, hon har en underfunktion. Värdet ska ligga mellan 3,7 – 9,2 enligt honom och Russin har 2,9. Eftersom vi ska träna tillsammans på söndag, får jag först tabletterna då som hon måste ta i framtiden och så får vi se hur det blir. Vad skönt att veta vad det är och att Russin blir behandlad även om det förmodligen kommer att bli rätt så kostsamt!

2 reaktioner på ”Tänk att jag hade rätt

  1. Hej, inte för att det är roligt att upptäcka att ens hund är sjuk…men när det kanske är orsaken och förklaringen till flera av de problem som du stött på…så låter det ändå bra att Russin nu tack vare möjlighet till medicinering får möjlighet att känna sig pigg och glad igen….tack vare sin uppmärksamma matte!! Håller tummarna för att allt ordnar sig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s