Snart är det jul …

och det ser ut som om det skulle bli en vit jul vilket alltid är fint. Det har visserligen ösregnat hela lördagen och söndagen, men snön ligger fortfarande kvar även om det har minskat kraftigt. Idag sa vi ialla fall att vi måste ut och röra på oss ordentligt, så Arthur packade in en kälke och jag mina skidor och så stack vi iväg. Naturligtvis trodde vi att det skulle snöa om vi kom upp lite, men det visade sig att det regnade även uppe på 1600 möh. Inte roligt alls och vi blev rätt så blöta även om vi hade bra kläder på oss. Vi gick alltså uppför, Arthur med kälken och jag med mina skidor ung. 1 1/2 timme och sedan åkte vi ner igen. Arthur hade det lite kämpigt med sin kälke för den sjönk ner i den blöta snön. Jag hade det bättre med mina skidor. Russin tyckte naturligt vis att det var toppen. Det var även en liten test hur Russin beter sig när jag åker skidor. Jag var lite rädd för att hon skulle springa och försöka ta tag i byxbenen, men hon sprang så fint bredvid hela tiden. Nu åkte jag förståss mest bara rakt fram hela tiden så vi får väl se hur det går när jag gör svängar, men det är väl en träningssak det också. Jag har nämligen köpt ett par turskidor, så nu ska vi gå på tur ibland tillsammans vi tre, Arthur, Russin och jag.
Annars har det inte hänt så mycket. Jag tränar lite själv och märker att det går vidare och det är så kul. Russin är så pigg, glad och vill göra allt riktigt. Hon är helt underbarbar min söta lilla Russin!!

utflykt med turskidor

nu kan vi pusta ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s