Träning Gaisau

Igårkväll hade vi träning igen. Russin var återigen väldigt okoncentrerad. Markerade väldigt dåligt, knallade vid ett par tillfällen, bökade med dummyn innan hon tog upp den och var rätt så långsam. Vad tradigt det är när det går så. Jag förmodar att det är lite skendräktighet som spökar, hon bäddar och bökar omkring väldigt mycket. Hon har ätit väldigt dåligt de sista dagarna, imorse ville hon knappt ha något alls och dagarna innan ung. bara halva portioner. Vi får väl se och hoppas på att allt är bra igen den 20 september. Då har vi nämligen en Workingtest i St. Ulrich am Pillersee. Ha det bra så länge!

2 reaktioner på ”Träning Gaisau

  1. Hej! Jadu, tänk om hundarna kunde tala och berätta redan före träningen att de inte riktigt hade lust att jobba en viss dag, det vore väl inte dumt? 🙂 Låter som att Russin och Saga har ungefär samma löprytm – Sagas förra löp tog också slut för två månader sedan. Hon har dock vilat ryggen (efter ett besök hos kiropraktor) i ett par veckor nu. Vilken helt underbar bild på dig och Russin (”Russinpussen”) och även den när hon sitter i gräset med dummyväskan… bruna flattar gör sig så oerhört bra på bild – och din Russin är alldeles särdeles vacker! Ha det fint – jag börjar redan se fram emot era snöbilder 😉 Kram från Marika (fortfarande i Svedala)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s