Kursen har börjat

Igår satte kursen igång och vad kul det var! Det är en liten grupp på 5 hundar med förare och först fick vi visa upp lite av det fria följet. Russin var ibörjan inte så intresserad av att titta på mej, men hon visade sen snart att visst kan hon det och gick verkligen fint. Vi fick även beröm för det bortsett från starten. Redan i LP1 eller GH1 som det heter här, blir hundarna skickade till rutan så det övade vi sen. Vi har ju tränat lite på det också, inte så mycket, men Russin vet iaf lite vad rutan betyder, så det gick skapligt. Sist blev det lite träning på att hålla ”vittringspinnarna” även detta med vittring är en del i GH1. Naturligtvis har vi tjuvtränat på det också, men sitter fast lite pga att hon börjat småtugga och rullar runt pinnen i munnen. Jag hoppas att vi kan träna bort det igen. Russin tyckte allt var jätte kul, mycket godis, bus och lek. Läraren berömde och tyckte att jag har en jätte bra hund. KUL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s