Semestern lider mot sitt slut

Det känns riktigt sorgligt. Som vanligt går semesterdagarna speciellt snabbt och det börjar bli dax att tänka på hemresan igen. I morgon ska vi packa ihop och städa vår lilla stuga.Lite pirrigt känns det denna gången, eftersom vi inte alls vet hur Nox tar den långa resan. Vid några bilturer har han försökt att tränga sig igenom mellanrummet mellan bilburen och bilen, ylat och hålla på. De sista turerna har det dock varit relativt lugnt så vi hoppas att han fattat att det inte lönar sig.

Vädret har varit lite växlande de senaste dagarna och det har blåst mycket. Vi har nu gått några lite längre promenader, naturligtvis inte långa. Nox får alltid vara lös och han håller sig alltid i närheten. Mest har det blivit lite blåbärsplockarrundor och svamprundor men en dag åkte vi tex till ett ställe som heter Ivar’s kyrka och gick en slinga i området. Verkligen fin natur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s