Äntligen i Sverige

Då var vi äntligen i Sverige igen. Så härligt och på måndag ska vi hämta Nox. Vi kom upp på fredagkvällen och resan gick riktigt bra. Allt flöt på och vid färjan in Rostock hade vi otrolig tur eftersom vi kom med även om vi kom för sent. Färjan var också försenad så det passade oss perfekt eftersom vi annars hade varit tvungna att vänta i två timmar.

Mamma var redan hos Åsa och det var så roligt att se henne igen. Vi åt lite god mat och snackade lite, men gick och la oss rätt så tidigt.

Lördagen startade Åsa och jag med att springa ca 5 km och ett morgondopp i havet. Helt underbart! Sedan hade vi lite förberedelsearbeten för familjeträffen på eftermiddagen. Vi träffades allihopa hos Åsa, tog en välkomstdrink i trädgården och Arthur jag fick födelsedagspresenter. Efter det gick vi till restaurangen i Vejbystrand där vi åt en riktigt god lunch. Efterrätten åt vi hos Åsa i trädgården. Det blev en riktigt fin dag!

På söndagen gick vi och åt lunch i Magnarp med Mamma som inte var på något gott humör och efter det åkte jag och Arthur upp till Bolmen.

Arthur, Torbjörn, Fanny, Elisabeth, Kent, Isak, Alice, Mamma, Nicken, Vidar och Kasper
Alice och Mamma
Elisabeths födelsedagspresent från Åsa och mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s