Andra dagen – Zwölferkofel

Efter frukosten tog vi bilen till en parkeringsplats utanför Campill. Vi ville gå upp till Antersasc-dalen som beskrivs vara väldigt vacker och om vi känner att vi orkar lite till går vi vidare till Zwölferkofel. Vädret var skapligt, solen sken, några moln på himmlen, men det skulle inte regna nåtgot. Vägen var rätt så brant, men inga svårigheter alls så det gick ändå bra. Antersasc-dalen är verkligen vacker, med en fallfärdig alm och några får. Det verkar inte vara så många som hittar hit. Vi beslutade oss för att fortsätta upp till Zwöferkofel. Lite ansträngande tyckte jag väl att det var, men väl där blev vi belönade med en fantastisk utsikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s