Lydnadsprov i Varberg

Idag körde vi upp till Varberg för att starta där. Jag köpte ett nytt lagom långt koppel till Peppar på morgonen. Det var varmt och härligt och starten ägde rum först på kvällen. Det var fler anmälda idag, så det kändes lite spännande. Det började rätt så bra, men på apporteringen blev det helt fel, för det första reste han sig upp när jag tog emot apporten, sen ville han först inte ta apporten och sen spottade han ut den igen. Därefter var det väldigt mycket tugg. Det var även idag mycket avdrag för hans hopp och istöt när jag kallar in honom. Det blev bara ett tredjepris och med det är jag inte riktigt nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s