Hårdträning

Just nu ligger vi i hårdträning. Sista helgen i Oktober startar vi i BGH 3 på fredagen och på lördagen Obedience Beginner (Lydnad Startklass). Spännande och kul. Peppar kan allt och det är egentligen bara att hålla tummarna för att att vi sköter oss och att vi håller våra nerver under kontroll. Ett problem för oss båda 🙂

 För tillfällat tränar vi inte alls med dummys. Jag gör ett uppehåll och vi får väl se när vi kan börja träna det igen. Jag kontaktade Maria – en ung tjej med jaktlabbi som är väldigt duktig och som jag känner sedan Russin var unghund- och igår söndag förmiddgag åkte vi till henne så hon fick titta på oss ordentligt. Hon bekräftade det jag redan vet, att innan vi sätter igång igen måste Peppar och jag hitta till varandra och att allt ska vara lugnt och fint. Hon tror säkert att vi får till det och jag säger att vi ska få till det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s