Årets Sverigesemester

Så var årets höjdpunkt förbi igen. Vår Sverigesemester! Vi la den väldigt tidigt i år eftersom Alice, mitt gudbarn och systerdotter, hade bjudit in oss till sin studentfest och det ville vi ju gärna vara med på. Alice var så fin och det var så roligt att vara med att fira dagen.
IMG_7405-001

Annars tillbringade vi den mesta tiden med Mamma i Laholm. Det märks att hon börjar bli gammal, hon blir ju 90 år i oktober så det är ju inte så konstigt. Det är mycket som måste göras både i trädgården och inomhus så vi är sysselsatta. Vi försökte att fixa allt på förmiddagarna och så gjorde vi lite annat på eftermiddagarna. Sen hyrde vi Lillebo i Bolmen för fyra dagar och det var som vanligt helt underbart. Där trivs vi helt enkelt bäst. Tyvärr var vädret inte optimalt, men vi fick några fina dagar iaf.1-IMG_74732-IMG_74313-IMG_74324-IMG_7463

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s