Ebnerjoch

Härlig vandring från Maurach am Achensee över Buchauernalm und Hubersteig med underbar utsikt över Achensee och omgivning. Uppe på Ebner Joch 1957möh fikade vi. Inte var vi ensamma precis, det var många som hade samma idé som vi. Tillbaka gick vi över Astenau Alm och hade tänkt att ta en kopp kaffe där, men alla borden var redan upptagna så vi gick tillbaka till bilen och drack kaffe och åt upp den goda rabarberkakan som jag gjorde i fredags ute på vår terass 😌

dav

Hubersteig

dav

Utsikt mot Achensee

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s