Utflykt till Gardasjön

Eftersom Arthur aldrig har varit vid Gardasjön och jag bara var tio år när jag var här så tyckte vi att varför inte göra en liten utflykt. Jag hittade ett litet hotell utanför Gardone Riviera som inte var för dyrt och som jag trodde skulle passa oss bra. Att det skulle vara så bra hade jag aldrig kunnat tänka mig. Litet och gemytligt samt med stora ytor för Peppar att springa på. Han hittade genast en kompis i husets gula labbi. Den gula labben var naturligtvis tvungen att visa Peppar sin favorit vattenhåla. Jag hade ju helst varit utan denna upptäckten, men Peppar var stormförtjust.

Resan hit gick bra, men det var väldigt mycket trafik. Vi stannade vid Kurtatsch och åt middag. Riktigt gott var det och sen körde vi vidare mot Riva och förbi Limone Sul Garda. I Gargnano stannade vi till och gick en liten runda och så att Peppar fick kissa och sedan vidare hit. Kvällsmaten blev en god Pizza på Trattoria Marietta. Här blev vi även bjudna på en underbar utsikt över Gardasjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s