Vart tar tiden vägen

Nu är det verkligen väldigt länge sedan jag skrev. Allt är bara bra. Den sista tiden har vi tränat rätt så mycket lydnad och det är riktigt kul. Jag tycker att vi båda gör stora framsteg. Den 23 April ska vi försöka oss på BGH 1 igen. Peppar kan allt, så det gäller bara att hålla ihop när det är folk och hundar runtomkring, samt en matte som är nervös. Jag hoppas verkligen att vi kan få till det.

I mitten av maj ska vi på en liten lydnadskurs. Även detta ska bli väldigt spännande och dagen efter ska vi starta obedience beginners. Så visst ska det hända lite den närmsta tiden.

Lite tränar vi även med dummys och även här gör vi ju framsteg. Här har vi dock problem med mig. Om bara jag kan reda ut hur jag ska ha för utstrålning eller hur man nu ska förklara det, sa tror jag att vi kan reda ut allt. Om jag bara kan förmedla att allt  bara går genom mig och att det är jag som tar besluten och inte Peppar, så kommer vi kunna ta oss långt. Tyvärr är vi inte där ännu, men skam den som ger sig.

Vi har haft ett underbart vårväder och även om det bara är mitten av april, så är det fantastiskt mycket som blommar. Det är helt underbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s