Sverigesemester

Årets höjdpunkt – vår Sverigesemester – börjar gå mot sitt slut. I år kan jag inte säga att vi har haft två härliga veckor hemma. Inte en enda bad dag. Blåsigt och kallt, nu den andra veckan även en del regn. Peppar fick en släng av vattensvans den först veckan. Tyvärr hade jag glömt att ta med mig smärtstillande till honom. Det verkade vara mycket bättre dag två, så jag brydde inte om att kontakta någon veterinär.

1-IMG_62262-IMG_62483-IMG_6256

Vi åkte ut till Hjörnered en dag, där la jag ut några dummisar. Vi har inte tränat någon apportering alls på snart åtta veckor. Eftersom han blev så taggad av dummisarna hämtade jag dom själv igen. Jag la även ett spår i skogen med föremål. Det blev lite väl yvigt, men alla föremålen kom iaf in.

På torsdagen åkte vi upp till Bolmen där vi hyrde en liten stuga i fyra dagar. Jag älskar att vara där och jag tror att Peppar älskade det lika mycket som jag. För honom blev det en hel del bad, några spår i skogen och en av dagarna fick han hämta några dummisar. Jätte, jätte kul tyckte Peppar. Vi hittade lite kantareller, lite blåbär och plockade en del lingon. Njöt av naturen i fulla drag. Redan den sista dagen märkte jag att jag nog förkylt mig lite.

Förkylningen var inte så liten. Jag har inte varit så här förkyld på jätte länge. Så typiskt när man har semester. Vädret har också varit uruselt de senaste dagarna. Peppar börjar bli lite otålig, vilket jag märker när vi går hans kisserundor. Det har inte blivit mycket mer de senaste tre dagarna.

Jag hade anmält till MH på lördagen den 13 augusti. Eftersom vi inte hade just något Internet alls uppe i Bolmen och klubben bad om en kopia av inbetalningen för lottning för deltagandet, blev vi bortlottade eftersom jag inte kunde skicka kopian då. Lite trist eftersom det inte finns så många tillfällen för oss att deltaga. Just nu känns det dock rätt så skönt ändå eftersom jag själv inte känner mig så pigg.

I fredags fick det bli en liten eftermiddagsutflykt till Bjärehalvön och en liten, liten runda med Peppar uppe vid Hovs Hallar. Peppar njöt i fulla drag.

8-IMG_63127-IMG_6283

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s