Fortsatt dåligt sommarväder

Ja, det är ju bara att gilla läget och försöka hitta på lite aktiviteter ändå. I går hade de lovat en sommardag, men när vi vaknade på morgonen duggade det lätt och allt var grått. Vi hade redan bestämt vad vi skulle göra, men pratade lite om vi verkligen skulle göra den utflykten när sikten inte är så bra. Vi beslutade oss för att göra utflykten ändå. 

Dagens utflykt gick till Bärenkopf (1991 möh) Vi gjorde det lite lättare genom att ta linbanan upp först. Det var iaf 500 höjdmeter som man sparade. En fin runda, inte så svår och när vädret är fint en underbar utsikt. Även om utsikten inte var så bra var det otroligt skönt att komma ut och röra sig ordentligt. På grund av det dåliga vädret har det inte blivit många vandringar i sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s