Tillbaka till vardagen igen

 

Efter några dagar, egentligen tio, i Sverige är vi tillbaka i Österrike igen. Vädret innan vi kom upp var visst underbart och vädret ska visst vara underbart igen, men vi hade det inte speciellt bra. Det var iaf kul och mysigt att komma ”hem” igen och träffa mamma och mina systrar. Lite konstigt att vara utan internet, men det går och det kan vara skönt att kunna koppla av helt och hållet från allt.

Peppar fick en relativt lugn vecka, beslutade mig redan innan för att inte träna någonting utom spår och eventuellt att en gång träna avlämningar efter vattenapporter. Så det blev lite spårträning varenda dag. Spårträning är kanske lite mycket sagt för jag har bara koncentrerat mig på att Peppar ska spåra lugnt. Allt som Peppar gör måste enligt honom gå jäkligt snabbt och så även spår. Jag har nu bara gjort rutor med godis, så som man kanske gör med små valpar, sen cirklar med ca. 1,5 m diameter med godis i nästan varje fotspår. Sen har han fått utarbeta det hela, två ruto, en cirkel och en ruta färdigt. Jag märker faktiskt resultat och hoppas att det kommer fungera.

Avlämningarna fixade vi till rätt så snabbt, jag visade honom hur jag ville ha det och sen var det inte mycket mer med det . Inga konstigheter alls tyckte Peppar och spang relativt långt, utan att skaka, tillbaka med dummyn till mig för att lämna av fint 🙂

Tyvärr så blev det inte många bilder från våra dagar i Sverige för jag råkade dumt nog radera bort alla hundbilderna från minneskortet i kameran.  Så sur på mig själv och att jag kunde göra något så dumt.

img_6064

Djupekås

img_6101

3 reaktioner på ”Tillbaka till vardagen igen

    • Stort, stort TACK 🙂 Tyvärr fungerade det inte 😦 Underbara bilder hos dig och många bra tipps! Tack att du tittade förbi hos oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s