Äntligen snö

Nu kommer den, snön. Så många som väntat otåligt och visst är det härligt! Allt blir så rent och fint. Peppar vet inte hur han ska bära sig åt. Otroligt uppskruvad  och mer tokig än vanligt. Suck!

I torsdags eftermiddag hade vi träning igen. Denna gång var även Aragon med och lite, lite snö låg kvar på marken. Att Aragon var med tyckte Peppar var väldigt ansträngande. Varför får Aragon hämta? Den frågan ställer Peppar varje gång Aragon får en dummy. Det är väldigt svårt för Peppar att inte springa fram till Aragon och dessutom när Aragon får springa iväg, men Peppar måste sitta kvar. Svårt, mycket svårt. Alldeles omöjligt blev det sen när vi skulle gå fot efter det att vi lagt ut en dummy. Just detta har Peppar och jag tränat mycket den här veckan, men det märktes inte alls. Peppar var väldigt frustrerad och det blev så att jag fick hämta alla dummies själv som jag hade lagt ut. En markering fick han iaf och denna spikade han till vår stora förvåning. Så uppskruvad som han var, trodde vi inte att det skulle gå så bra. Kul! Vi har så mycket att träna på, men framför allt är det hans förväntan som måste skruvas ner. Hoppas, hoppas att vi ska få till det så småningom. Jag fick iaf beröm för att jag förde honom så lugnt och fint 🙂

1-IMG_56282-IMG_5630

En reaktion på ”Äntligen snö

  1. Kul att se att ni är igång! O verkar trivas😀 Det är tydligen Tålamod som gäller! Här är det kallt,huuuu, o lIte lite snö. Kramar Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s