Juldagar

För första gången på flera år har jag verkligen njutit av julen. Vi har haft det riktigt härligt på tu man hand, ja Peppar har naturligtvis varit med, men annars bara Arthur och jag hemma. Vi har haft riktigt lugna och fina dagar, med god mat, en vandring upp till Walderalm, hundträning med Barbara och idag en underbar vandring upp till Largoz. Sol och fint varenda dag, men tyvärr ingen snö. I och för sig bra för hundträningen, men lite snö kunde det ju vara, iaf uppe i bergen.

1-IMG_5574

Arthur och Peppar strax nedanför Largoz ”Glotzen”

2-IMG_5579

Largoz

3-IMG_5596

Peppar – tokingen

4-IMG_5604

Inntales med Innsbruck

5-IMG_5607 6-IMG_5611

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s