Brutet finger

I fredags snubblade jag till, försökte att intre falla över Peppar, höll kopplet i den högra handen, såg när jag föll, att kopplet med höger ringfinger drog åt andra hållet. Ringfingret gjorde väldigt ont med en gång. Jag försökte att vara lugn själv, Peppar var det naturligtvis inte, men jag fick honom att sätta sig. Jag började känna mig lite svag och lite konstig, men jag tog mig några klunkar vatten ur Peppars vattenflaska och gick tillbaka till bilen. Handen, men mest fingret, gjorde väldigt ont, men tack och lov har vi automatisk växellåda på bilen och jag klarade av att köra till sjukhuset i Hall. Där blev det röntgen och undersökning och naturligtvis var fingret brutet. Nu har jag en skena som stöd, som jag hoppas kommer bort i morgon. Då blir det nämligen återbesök på sjukhuset. Hoppas att jag får något mindre så att jag kan använda handen lite mer.

I helgen var vi återigen i Matrei, det blev lite träning med Peppar. Arthur filmade en apport med mobilen. Apporten innan hamnade i vattnet och flöt iväg ( tack och lov fastnade den i en virvel och vi kunde bärga dummisen). Det är nog därför som han simmar medströms ett tag i filmen. Det blev en avancerad apport som bortsett från att det var alldeles för svårt och en avlämning som inte var som det skulle är jag otroligt nöjd med honom. Han jobbade himla bra och gav minsann inte upp. Titta själva 🙂

3 reaktioner på ”Brutet finger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s