WT Praxmar

I går var jag  med som funkis dvs Stewart på Workingtesten i Praxmar. Praxmar ligger väldigt vackert på 1694 möH, ett fint område, men brant och det var nog rätt så jobbigt för teamen att gå från station 5 till station 1. Det var många som var väldigt andfådda när det kom upp till oss. Naturligtvis fick de pusta ut innan starten, men visst såg man på en del att de inte var så vältränade ;-). Efter flera veckor med underbart väder har det blivit omslag och det var rätt kallt och regn. Jag var stewart till domaren Guy Matter från Schweiz. Det var en väldigt rolig och härlig dag och jag fick se många duktiga hundar i nybörjarklassen. Här är även en länk till ett fotoalbum av Brigitte Kaltenböck Workingtest Praxmar Samstag

Station 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s