Äntligen liiite snö

I år är det väldigt dåligt med snö. Vi klagade förra året över att det var dåligt med snö, men i år har det hittills varit ännu sämre. Igår kom dock lite och det var underbart i går kväll och i morse när vi var ute. Ljust och rent och inte mörkt och lerigt. Jag tog mig ledigt i eftermiddag och Peppar och jag tog tåget hem till Wattens. Det gick rätt så bra, men han har väldigt svårt för att sitta stilla, överhuvudtaget att koppla av. är väldigt svårt. Han ska ha koll på allt och det kan vara lite jobbigt ibland. Eftermiddagen avnjöts sen med en längre promenad, där han fick jobba lite i snön.

Vi har varit på i hundskolan igen och det gick bra. Peppar var naturligtvis busig och stack iväg till den andra hunden, men han kom när jag visslade på honom och han var väldigt fokuserad för övrigt. Annars har det inte hänt så mycket. Vi tränar på lite här hemma, vissa saker går bra och vissa saker går mindre bra.

Eftersom Peppar har varit lite dålig i magen var vi hos veterinären i fredags för att kolla så att han inte har några parasiter. Det hade han inte. Fick lite tipps, ett pulver och en saftig räkning. Än är det inte bra, men bättre! Passade på att väga honom då och hans vikt är nu 17,3 kg.

1-IMG_3968 2-IMG_3969 3-IMG_3989

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s