Första veckan

Tänk att Peppar redan har varit hos oss en hel vecka. Han förgyller våra dagar och ger oss många skratt och leenden. Han har bott in sig lite mer och är rätt så fräck emellanåt. På jobbet har han charmat in sig hos alla. Eftersom mina kollegor kom in till mitt kontor med jämna mellanrum och även lät Peppar gå med till andra, var jag tvungen att sätt upp lite regler. De får bara komma och hälsa två gånger per dag och annars måste de ignorera Peppar. Med Russin var det lite annorlunda, för då var jag helt ensam i den delen av byggnaden. Nu har jag kolleger rummen till höger och vänster. Då var det inte ofta som jag fick besök. Ville jag ha kontakt med de andra fick jag gå till dem. Annars sköter han sig riktigt bra. Han håller sig lugn och vilar och tuggar lite på olika saker. Jag hoppas att det fortsätter så. Vi tränar lite smått så som sitt och ligg, men det vi tränar mest med är nog kontakt. Det är en rätt så självständig kille så det är nog riktigt viktigt.

Peppar 10w

Peppar 10w

Peppar 10w

Peppar 10w

Peppar 10w

Peppar 10w

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s