Vandring till Hochiss

Sommarens väder har varit allt annat än bra. Det har regnat och regnat och regnat. Enstaka dagar har varit bra och förra söndagen var en sådan dag. Vi passade på och göra sommarens första riktiga vandring och vi fick en riktigt fin dag. Turen gick till Hochiss i Rofan. Hochiss är en bergstopp som är 2.299 möh. Eftersom de flesta tänkte som vi – den här dagen måste vi utnyttja – var vi verkligen inte ensamma. Vi tog kabinbanan upp till Erfurterhütte och vandrade sen upp till toppen, fikade lite och njöt av utsikten för att därefter gå till baka igen. Ner tog vi en annan väg dvs över Dalfaz-alm. Det var en väldigt fin dag även om det var en som saknades.

IMG_2195

IMG_2198IMG_2201

1-IMG_2578 2-IMG_2575 4-IMG_2583

IMG_2196

3-IMG_2582

IMG_2211

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s